Vrienden van het museum Kapel van Verbeelding

Vrienden dragen ons een warm hart toe. Als ‘Vriend van de Kapel van Verbeelding steunt u de activiteiten van het museum en draagt u bij aan de instandhouding en verdere ontwikkeling van het museum:  Kapel van Verbeelding. Uw donatie vormt een veelbetekenende bijdrage. Vanzelfsprekend worden onze vrienden warm onthaald.

Voor 50,- euro per jaar wordt u al vriend van de Kapel van de Verbeelding. U maakt het mede mogelijk dat de Kamer van de Gedachtenmechanica tot stand komt van de kunstenaar René Glaser, een bijzonder kunstwerk. U wordt kamergenoot van de Kamer. Als Vriend wordt u regelmatig op de hoogte gehouden van de voortgang. U krijgt het hele jaar gratis toegang en u wordt uitgenodigd bij bijzondere gelegenheden.

Uw bijdrage is fiscaal aftrekbaar vanuit de culturele ANBI-status van de Stichting Drukkerij Museum

 

Vriend van het museum worden?

50 euro-leden          

Ontvangen de nieuwsbrief en kunnen het museum Kapel van Verbeelding het hele jaar gratis bezoeken.

75 euro-leden

Ontvangen de nieuwsbrief en kunnen het museum Kapel van Verbeelding het hele jaar gratis bezoeken, plus een gratis bezoek met max. 5 personen.

100 euro-leden

Ontvangen de nieuwsbrief en kunnen het museum Kapel van Verbeelding het hele jaar gratis bezoeken, plus het bijwonen van de jaarlijkse lezing in het museum Kapel van Verbeelding.

 

Wordt sponsoren van ons museum

Wilt u als bedrijf ons museum ook sponsoren, dan kan dat! Voor een bedrag van minimaal Euro 500,- per jaar gedurende drie jaar wordt u sponsor van het museum.

Als sponsor ontvangt u:

  • Naamsvermelding in het museum,
  • Een jaarlijkse ontmoetingsavond met alle sponsoren,
  • Onbeperkt toegangsbewijs voor vijf personen,
  • Gebruik van de zaalfaciliteiten (b.v. voor vergaderingen, klanten- / relatie dag) en uitnodigingen voor alle activiteiten, lezingen, tentoonstellingen.

Meer informatie

Voor meer informatie over het vriend worden van het museum Kapel van Verbeelding kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via info@drukkunstmuseum.nl of telefonisch via +31 (0)43 32 16 376.

 

Vriend van het museum

E-mailadres
Onderwerp
Uw vraag